e!Sankey-Forum

General Category => Technical Support => Topic started by: Zementhead on May 10, 2011, 07:03 PM

Title: Change name of Units
Post by: Zementhead on May 10, 2011, 07:03 PM
Is there a way to change the name of the Units or add other Units in "Edit Units Types"? I can change kg to tons etc etc, but there is no way to change the name of mass to temperature for example! Any suggestions?
Title: Re: Change name of Units
Post by: Jörn Zietz on May 11, 2011, 01:49 PM
Hello Zementhead,

unfortunatly it is not possible to change the name of a unit type in e!Sankey 2.5. The name is also just displayed in e!Sankey application and not in the diagram. So i suggest to use another unit type (e.g. 'Information') for a temperature unit.
Because this feature was request by numerous users, in e!Sankey 3.0 you will be able to add, remove and rename unit types.

--
Best regards,
Jörn Zietz